Miss Boerin Verkiezing

 

Als ode aan alle bloemen- en voedselmakers van Nederland geeft Boeren Dingen niet alleen De Boeren– & Boerinnen Kalender uit, maar organiseert deze uitgever ook onmeunig mooie agrarische evenementen. De Miss Boerin verkiezing is één van de toffe terugkomende evenementen waar een écht feestje gebouwd wordt. Sinds de eerste succesvolle editie in 2014 is het een traditie geworden jaarlijks de agrarische kroon uit te reiken.

 

Tijdens De Miss Boerin Verkiezing strijden modellen van De Boerinnen Kalender van dat jaar voor de felbegeerde titel Miss Boerin. De dames zijn gedurende drie verschillende kledingrondes op het podium te aanschouwen. Wie er met de titel naar huis gaat wordt niet alleen bepaald op basis van schoonheid en bravoure op de catwalk, maar ook aan de hand van een agrarische kennis. Zowel het publiek als een panel van juryleden mogen hun stem uitbrengen. Naast al dat vrouwelijk schoon zijn er ook sexy hunks aanwezig, dus ook voor de vrouwelijke bezoekers genoeg te kijken.

 

Het evenement is niet alleen een agrarische missverkiezing, maar bovenal een heuse feestavond. DJ’s en live bands zullen de avond vullen met boeren beats. Na afloop van de verkiezing barst het feest los en zullen ook de misskandidaten zich aansluiten voor een groet & ontmoet en een biertje.